In aanmerking komen voor een object:

U heeft het huis bekeken en wilt in aanmerking komen als kandidaat huurder, Verhuurders willen vooraf weten aan wie ze verhuren, vandaar dat we een aantal vragen hebben en u bepaalde stukken moet aanleveren als u in aanmerking wilt komen voor een woning of bedrijfsruimte die wij aanbieden.

Gegevensformulier NL

Gegevensformulier Engels

Als alle stukken bij ons aangeleverd zijn en de verhuurder heeft u geaccepteerd als huurder, stellen wij het concept van de huurovereenkomst op. Deze overeenkomst is volgens het model dat wij standaard hanteren en de met u afgesproken condities worden daarin verwerkt.  Het concept van deze overeenkomst sturen wij u per mail toe samen met de algemene bepalingen, met het verzoek deze te bestuderen en ons z.s.m. te laten weten:

  • Of u akkoord bent met deze akte
  • Of er nog wijzigingen aangebracht moeten worden
  • Welke vragen u nog heeft

Zodra de (eventuele) wijzigingen zijn gemaakt zal de huurovereenkomst klaar zijn voor ondertekening.

Hoe gaat het verder:

  1. Wij kunnen u de huurovereenkomst toesturen ter ondertekening, u tekent deze dan thuis en u stuurt deze dan weer retour aan ons.
  2. U komt bij ons op kantoor langs voor de ondertekening, wij leggen de huurovereenkomst dan voor u klaar.

Zodra u heeft getekend zorgen wij dat de huurovereenkomst word getekend door de verhuurder, wij sturen u een door beide partijen getekende huurovereenkomst toe.  Na ontvangst van de door beide partijen getekende huurovereenkomst kunt u kunt zich op het adres laten inschrijven bij de Gemeente per aanvangsdatum huurovereenkomst.

Wij maken met u een afspraak voor de opleveringsinspectie op de eerste dag van de huurovereenkomst of op een andere dag als dat partijen beter schikt of reeds is afgesproken.  Tijdens de inspectie controleren wij samen of de woning netjes wordt opgeleverd aan u en maken daar een rapportage van op (etat de lieu/conditierapport) waarin per ruimte wordt beschreven wat de conditie is van vloer, wand en plafond alsmede eventuele aanwezige zaken.

Tevens nemen wij de meterstanden met u op  indien het gehuurde voorzien is van eigen meters. U dient met deze meterstanden rechtstreekse overeenkomsten af te sluiten met de nutsleverancier van uw keuze.