VVE management : De leden van de vereniging worden ontzorgt

Multipath Vastgoed BV verzorgt beheer van appartementencomplexen in opdracht van Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). De appartementencomplexen kunnen bestaan uit woningen, bedrijfsruimten, parkeerplaatsen, bergingen of een combinatie daarvan. Tevens adviseert Multipath Vastgoed notarissen, projectontwikkelaars, woningcorporaties en gemeenten met betrekking tot het oprichten en activeren van VvE’s.   Wij zijn geen administratiekantoor maar een echte vastgoedbeheerder met hoogopgeleid financieel, juridisch en bouwkundig personeel.  Kortom, de kennis en ervaring die nodig is in combinatie met de transparantie en aandacht van een kleine onafhankelijke vastgoedbeheerder.

 

Uw VvE wordt door ons beheerd?

Regel uw zaken via Mijn Multipath

 

U overweegt een (andere) VvE-beheerder?

Laat u overtuigen van de voordelen van een transparante en onafhankelijke VvE-beheerder. Ga naar  Mijn Multipath en log eens in met gebruikersnaam ‘demo’ en wachtwoord ‘demo’. Bepaal welke diensten uw VvE nodig heeft. Bereken met onze tarievenmodule (zie linkermenu) zelf hoeveel het ongeveer zou gaan kosten en vraag vervolgens een offerte aan!

 

Tarieven

Hieronder vindt u voorbeelden van tarieven voor een aantal uiteenlopende gebouwen en VvE’s. Omdat er geen rekening is gehouden met bijvoorbeeld staat van onderhoud, groenvoorziening, verhuurde ruimten, huismeester, duur van de overeenkomst, etc. kan het uiteindelijke tarief hoger of lager uitvallen. Vraag voor een exact tarief een offerte aan via ons offerteaanvraagformulier.

 

Galerijflat met 15 woningen

Een VvE met 15 woningen, collectieve stookinstallatie en in goede staat van onderhoud kiest voor Multipath Vastgoed en betaalt EUR 150, per woning per jaar.

 

Nieuwbouwcomplex met 18 woningen en 6 parkeerplaatsen

Een VvE bestaande uit 18 woningen en een parkeergarage met 6 apart verkoopbare plaatsen kiest voor Multipath Vastgoed en betaalt EUR 125,00 per woning en EUR 38,00 per parkeerplaats per jaar.

 

Portiekflat met 6 woningen

Een VvE met 6 woningen en in goede staat van onderhoud kiest voor Multipath Vastgoed en betaalt 160,00 per woning per jaar.

Genoemde tarieven zijn exclusief BTW.